Министър Румен Петков и председателят на Съюза на българските писатели Николай Петев подписаха дългосрочно споразумение за сътрудничество


...Oще по темата


МВР има остра нужда от интитуционален ПР и откровена реклама. Предаването Акция на БНТ е типичен пример за това.
Тези услуги са доста скъпи. По-ефтино ще излезе смяна на политическото въководство на министерството. Но няма "политическа воля" за това.
Колко още поръчкови убийства с нулева разкриваемост трябва да станат?...

Стана ясно, че писателите с помоща на органите на СБП ще представят благоприятно органите на МВР. Това според въпросния договор. Но какво ще дадат в замяна от МВР?...


Николай Петев е роден на 10.08.1951 г. в с. Дреновец, Монтанска област. Завършва журналистика. Работи като гл. редактор на сп. "Родна реч", директор на издателство "Народна младеж", гл. серкетар на Съюза на българските писатели. Председател на СБП. Автор на многобройни публикации в литературния и периодичен печат, на книгите: "Тук във времето" (1984), "Поезия и позиция" (1986) - преведена на руски език и издадена от издателство "Молодая гвардия" - 1987, "Фарът и неговият пазач" (1989), "Зад завесата на политическия театър" (1997), "Фарът, пазачът и вятърът" (2006).

Няма коментари:

Word of the Day

Article of the Day

This Day in History

Today's Birthday

In the News

Quote of the Day

Spelling Bee
difficulty level:
score: -
please wait...
 
spell the word:

Match Up
Match each word in the left column with its synonym on the right. When finished, click Answer to see the results. Good luck!

 

Hangman