Коли и жени за милионерите в Либия

С нови коли и втора жена са се сдобили наскоро забогателите семейства на заразени със СПИН деца в Либия. Това заяви говорителят на тези семейства Идрис Лага.

Семействата на стотиците заразени със СПИН деца в Либия поискаха от властите в Триполи да скъсат дипломатическите отношения с България, да депортират всички българи от страната и да прекратят деловите връзки с български компании, съобщи Ройтерс.

В разпространено вчера изявление те настояват още Интерпол да арестува отново амнистираните български медици.

"Осъждаме и отхвърляме безотговорността на българската държава, проявени с амнистирането на сестрите. Това потвърждава, че Западът не зачита кръвта на мюсюлманите. Освен това настояваме официално Интерпол да арестува медиците, за да прекарат остатъка от наказанието си в затвора", се казва в текста.

1 коментар:

S Blyahoff каза...

Няма да ни се размине лесно с тия проклети хора. :( Представете си какво им е на другите българи, които в момента живеят там. Сигурен съм, че и те много скоро ще се приберат, само дано не ги сполети нещо подобно на тези, които вече си дойдоха.

Word of the Day

Article of the Day

This Day in History

Today's Birthday

In the News

Quote of the Day

Spelling Bee
difficulty level:
score: -
please wait...
 
spell the word:

Match Up
Match each word in the left column with its synonym on the right. When finished, click Answer to see the results. Good luck!

 

Hangman