25 юли 2007

Коли и жени за милионерите в Либия

С нови коли и втора жена са се сдобили наскоро забогателите семейства на заразени със СПИН деца в Либия. Това заяви говорителят на тези семейства Идрис Лага.

Семействата на стотиците заразени със СПИН деца в Либия поискаха от властите в Триполи да скъсат дипломатическите отношения с България, да депортират всички българи от страната и да прекратят деловите връзки с български компании, съобщи Ройтерс.

В разпространено вчера изявление те настояват още Интерпол да арестува отново амнистираните български медици.

"Осъждаме и отхвърляме безотговорността на българската държава, проявени с амнистирането на сестрите. Това потвърждава, че Западът не зачита кръвта на мюсюлманите. Освен това настояваме официално Интерпол да арестува медиците, за да прекарат остатъка от наказанието си в затвора", се казва в текста.

1 коментар:

S Blyahoff каза...

Няма да ни се размине лесно с тия проклети хора. :( Представете си какво им е на другите българи, които в момента живеят там. Сигурен съм, че и те много скоро ще се приберат, само дано не ги сполети нещо подобно на тези, които вече си дойдоха.

ООН с резолюция срещу събарянето на антифашистките паметници

  ООН прие резолюция срещу героизирането на нацизма. В нея изрично се осъжда оскверняването и събарянето на монументи, в памет на хората, ко...