05 февруари 2019

Тествайте приложения и печелете

Как да печелим пари като тестваме мобилни приложения


Как да печелим пари като тестваме мобилни приложения
Има хиляди начини да се печелят пари в интернет, но един от най-пренебрегваните
е тестването на мобилни и уеб приложения. Ако смятате, че бихте се справили добре
с тази задача, информацията на Make Use Of ще ви бъде от полза.За да тествате едно
приложение всичко, от което имате нужда е смартфон и / или компютър, понякога се
изисква микрофон и уеб камера, често се изисква и PayPal акаунт, за да ви се заплати.
След като се присъедините към отбора на бета тестърите за конкретно приложение, ще ви бъде даден набор от инструкции.
Тези инструкции често ви дават указания как да извършите набор от задачи в рамките на приложението. Пълният тест обикновено трае от 15 минути до час.Разбира се, изпълнението на тези задачи и всичко, което правите на устройството ще бъде записано, така че разработчиците да могат да разберат повече за това как се държи тяхното приложение в реална среда. Някои тестове ще изискват от вас да изразите мнението си по конкретни въпроси.Заплащането варира. Заплащането за един тест е около $ 10, но има компании които не плащат в брой, а ви предлагат безплатно приложение в замяна на вашето време, други обаче плащат много повече.Ето и някои от най-реномираните сайтове, където може да се включите към отбора на тестърите на приложения:UserTestingЗа да бъдете приет като тестър, вие трябва да завършите един пет-минутен тест. Ако бъдете одобрени, ще ви бъдат изплащани по $ 10-15 за всеки 20-минутен тест, в който се включите.UserlyticsАко имате уеб камера, микрофон, Windows 7 (или по-нова версия) или Mac OS X Leopard 10.6 (или по-нова версия) и смартфон, може да се регистрирате. След което ще трябва да следите кога получавате покана за конкретен тест и да се включите. Ще печелите по $ 10 на тест, като плащанията се извършват чрез PayPal веднъж на две седмици.TestBirdsTestBirds тестърите дават отзивите си за приложения, уеб сайтове, видео игри, както и за електроника. За повечето от тези тестове се плаща по $ 10, но има и такива за които заплащането достига до $ 70. Някои тестове предлагат бонуси за всеки открит бъг.UserFeel


UserFeel дава възможност да се тестват мобилни и уеб приложения. За завършен тест се плаща по $ 10. Бихте могли да печелите до $ 100-200 на месец, като плащанията се правят веднъж седмично.
Ferpection


Ferpections тестърите могат да си изкарат до $ 100 на месец. За всеки тест, ще трябва да правит снимки на екрана на телефона или таблета си, със съпътстващо описание. Плащанията се извършват ежемесечно чрез PayPal, ако баланса е над £ 20.
Beta Family


BetaFamily тестовете са за Android и iOS приложения. Всеки от тестовете трае от 45 до 60 минути, и се заплаща $ 10. Всеки от вашите тестове се оценява и ако вашата оценка е висока, ще бъдете поканени да тестват повече приложения. Трябва да има най-малко $ 50 в баланса по сметката ви, преди да можете да теглите.


https://www.digital.bg/kak-da-pechelim-pari-kato-testvame-mobilni-prilozheniq-article494541.html

Няма коментари:

ООН с резолюция срещу събарянето на антифашистките паметници

  ООН прие резолюция срещу героизирането на нацизма. В нея изрично се осъжда оскверняването и събарянето на монументи, в памет на хората, ко...