12 юли 2011

Защо мъжете умират по-рано от жените

clip_image001
clip_image002
clip_image003
clip_image004
clip_image005
clip_image006
clip_image007
clip_image008
clip_image009

7 коментара:

hotel Batihan каза...

заглавието става много показателно в снимките, страхотно, поздрави и до скоро

доставка на вино каза...

Първата снимка е уникална! Сега си обяснявам защо мъжете живеят по-кратко! Много теории съм чела, но тези снимки са убийствано убедителни!

онлайн магазин за хранителни стоки каза...

Хахахаха...Много интересно, да се чудиш как са се качили на такива места, особено този върху климатика. Излиза, че мъжката домашна работа може да се класира сред екстремните спортове. Би била интересна дисциплина на олимпиадата - печели този, който оцелее и има най-малко контузии.

Екскурзии Испания каза...

хахахах ех много смешни снимки и показно, защо мъжете умират по рано от жените. Но ние също може да се конкурираме с още повече ангажименти и снимки, макар, че първата е доста добра тука.

доставка на плодове и зеленчуци каза...

Много се смях на тези картинки.Това трябва да означава, че те постоянно работят и вършат нещо и затова умрат по-рано от жените явно! хахахах Особено ми хареса картинката където мъжът е излезнала на прозореца на кой знае коко над 100 метра височина, за да изчисти прозорците.Това са упорити мъже.Ако вършите всичките тези неща, си представям ако трябва да се направи фотосесия на всичките неща,които вършим ние жените.Сигурно цял блог може да се създаде.Благодаря за статията, надявам се да има още такива, приятен ден.

нова година Лондон каза...

Това се казва интересно проучване.Страхотни снимки хахах какво да кажем ние жените тогава.

paco rabanne 1 million каза...

Картинката, която е с колата и я ремонтират съм напълно съгласна с нея. Така прекарват повечето си дни мъжете в гледане , лъскане и подмазване на колата си. Идеята е страхотна и ме накара да се смея от сърце гледайки колко е тежък техният живот, направо да ги ожали човек. Любопитно ми е ако направят такова проучване и за жените там вече фотосите ще бъдат на няколко страници техните задължения. Радвам се че попаднах тук, виждам че има всякаква информация в сайта, продължавайте да се развивате и да споделяте с нас.

ООН с резолюция срещу събарянето на антифашистките паметници

  ООН прие резолюция срещу героизирането на нацизма. В нея изрично се осъжда оскверняването и събарянето на монументи, в памет на хората, ко...